//landscape

CamPus/ ongoing

The High Tech Campus Eindhoven is undergoing a significant metamorphosis since 1998. By incorporating the diverse structures of the surrounding landscape, the formal gated laboratories of Philips is now not only open to the public but also attracts other companies to settle on the green campus. The car-free High Tech Campus is a popular spot for working, meeting, gathering or just strolling and enjoying.

 

The red circles and the reference pictures indicate where Alexandra, whilst working at juurlink + geluk, was responsible for the urban, product and landscape design.

 

client/ Philips Electronics Nederland type/ urban plan, landscape, furniture location/ Eindhoven. NL date/ 1998- 2014 area/ 90 ha

team/ juurlink+geluk (Cor Geluk, Alexandra Kern)

photography/ juurlink+geluk, Alexandra Kern

powered by pixel pakhuys