House U/ completed

The design for this renovation and extension of a 1930s house in Utrecht shows that a traditional appearance can easily be combined with a fresh, modern interior. the design process was done in close cooperation with the client and resulted in a carefully detailed extension in the style of the existing house. The interior, on the other hand, got a modern and light appearance by applying a large skylight and façade-wide french doors to the garden. The newly added space not only functions as a kitchen and dining room, but is also a pleasant living space: the residents enjoy the ‘garden room’ on a daily base.

 

client/ private type/ renovation and extension ground floor location/ Utrecht. NL  date/ 2017- 2018 area/ 38m2+18m2 team/ atelier ka, Alexandra Kern contractor/ rasing bouw bv engineer/ BT adviesbureau

powered by pixel pakhuys