//landscape

Park T / completed 2013

The assignment for the winning competition is to transform a neglected green area between rail tracks and school buildings into an attractive neighbourhood park. The incorporation of new buildings, an adventure playground and the redevelopment of the nearby streets, were part of the design challenges. After an intensive participatory process with inhabitants of the neighbourhood and municipality, construction work could start. The result is a sustainable and multi usable park.

client/ Municipality of Arnhem type/ design and execution public park location/ Arnhem. NL date/ 2009- 2013 area/ 3.9ha team/ BFAS architectuur stedenbouw (Stefan Bödecker, Alexandra Kern), Marlies van Diest ontwerp photography/ Marlies van Diest ontwerp

powered by pixel pakhuys